Despre noi

Rail Container este o companie al carei scop pricipal este de a atinge excelenta in ceea ce priveste serviciile livrate de catre reteaua proprie de productie, in traficul intern si international al sistemelor de transport intermodal, asigurand o inalta calitate a serviciilor in cadrul lantului logistic. Operam Terminale Intermodale in toate zonele importante ale Romaniei.

Echipa Noastra
Aventura nostra a inceput in Ianuarie 2011 cand am inteles faptul ca aceste servicii lipsesc din cadrul pietei romanesti. Echipa noastra este formata din profesionisti dedicati ce au ca misiune satisfactia Clientului, dezvoltand solutii optime pentru fiecare Client, functie de particularitatile fiecarui serviciu solicitat. Echipa Rail Container, competenta si aporopiata Clientilor, va fi mai mult decat incantata sa va ajute. Asteptam cu interes orice provocare.
Conducerea Nostra
Tanara si hotarata in a cauta si genera constant cele mai bune solutii pentru Clientii nostri, cumuleaza prin colegii nostri, experiente de top in toate domeniile de afaceri, din punct de vedere commercial si operational ce compun business-ul serviciilor de transport Intermodal: Transport feroviar transport rutier, sevicii de transport naval, servicii de depozitare si manipulare a UTI, investitii si nu in ultimul rand o vasta experienta in ceea ce priveste piata de transport intermodal, interna si internationala.
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

DECLARATIE DE POLITICA

ÎN DOMENIUL CALITĂŢII, MEDIULUI, SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII OCUPAŢIONALE – ANUL 2015

RAIL CONTAINER S.R.L. acordă o atenţie deosebită identificării necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor şi ale altor părţi interesate referitoare la furnizarea serviciilor privind transportul de containere în trafic combinat, la şi de la depozitele beneficiarilor, utilizând material rulant, camioane şi semiremorci specializate, în scopul obţinerii de avantaje în planul competitiv, în condiţiile respectării cerinţelor legale aplicabile privind protecţia mediului şi securitatea şi sănătatea în muncă.

Obiectivul principal al RAIL CONTAINER S.R.L. şi preocuparea de zi cu zi a fiecărui angajat al societăţii este satisfacerea cerinţelor clienţilor prin furnizarea cu promptitudine a unor servicii de calitate, în condiţiile controlului impactului asupra mediului şi al scăderii riscului de accidentare şi îmbolnăvire profesională a salariaţilor, pentru a păstra încrederea clienţilor existenţi cât şi pentru a câştiga potenţiali clienţi.

În acest scop, RAIL CONTAINER S.R.L. a decis implementarea şi dezvoltarea unui Sistem de Management Integrat (Calitate, Mediu, Securitate şi Sănătate Ocupaţională) în conformitate cu prevederile standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 şi OH SAS 18001:2008.

În concordanţă cu politica referitoare la calitate, mediu, securitate şi sănătate ocupaţională, managementul de la cel mai înalt nivel al RAIL CONTAINER S.R.L. a stabilit următoarele obiective generale:

  • implementarea şi certificarea Sistemului de Management Integrat (Calitate, Mediu, Securitate şi Sănătate Ocupaţională)
  • satisfacerea aşteptărilor tuturor părţilor interesate (clienţi, angajaţi, furnizori, parteneri, organisme de reglementare);
  • creşterea numărului de clienţi prin respectarea termenelor şi a condiţiilor contractuale şi asigurarea unor servicii în conformitate cu cerinţele reglementărilor în vigoare, naţionale şi europene;
  • asigurarea conformităţii cu cerinţele legale şi de reglementare aplicabile activităţii desfăşurate;
  • îmbunătăţirea performanţei de mediu a societăţii prin asigurarea unui nivel nesemnificativ al impactului asupra mediului înconjurător a activităţilor desfăşurate;
  • îmbunătăţirea performanţei în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă asigurând un nivel de risc minim acceptabil pentru toate locurile de muncă, prin instruirea personalului, efectuarea controlului medical periodic şi asigurarea echipamentului individual de protecţie adecvat;
  • conştientizarea personalului privind importanţa satisfacerii cerinţelor clienţilor şi a cerinţelor legale şi de reglmentare aplicabile.

Managementul de la cel mai înalt nivel se angajează:

  • să asigure resursele umane, materiale şi financiare necesare documentării, implementării şi realizării politicii şi obiectivelor în domeniul calităţii, mediului, securităţii şi sănătăţii ocupaţionale, în vederea satisfacerii cerinţelor clienţilor, ale personalului angajat şi cerinţele legale şi de reglementare în domeniu;
  • să analizeze periodic eficacitatea sistemului de management integrat, gradul de îndeplinire al obiectivelor stabilite şi identificarea posibilităţilor de îmbunătăţire;
  • să menţină şi să îmbunătăţească continuu sistemul de management integrat, prin monitorizarea permanentă a proceselor, prin analiza datelor şi a informaţiilor bazate pe fapte reale.
Downlaod Premium Themes