Servicii

Operam o retea de transport feroviar si rutier ce conecteaza terminale intermodale, in toate zonele importante din Romania precum: Suceava, Bacau , Miercurea Ciuc Ploiesti, Bucuresti si Rastolita. Suntem concentrati sa producem la cea mai buna calitate, servicii de:

  • transport rutier primii-ultimii kilometri
  • transport feroviar in sistem de trenuri complete dar si grupruri de vagoane,
  • transport naval, avand ca principala poarta, Marea Neagra via Constanta Port
  • transportul terestru, inspre si dinspre Europa Centrala si de S-E, prin frontiererle Curtici, Episopia Bihor, Giurgiu, Vidin si Galati.

Producem pentru Clientii nostri, solutiile optime de transporturi intermodale, utilizand transportul rutier, feroviar, naval via Marea Neagra, avand ca principale destinatii zone importante din China.

Trenurile noastre complete, produse prin reteaua de Terminale mai sus mentionata, circula saptamanal din Suceava, Bacau, Miercurea Ciuc, Ploiesti, Bucharest si Rastorita, catre si dinspre Constanta Port.

Rail Container investeste continuu, in flotele destinate transportului rutier si feroviar, folosind vagoane moderne, specializate in transportul intermodal, mai mult decat atat, deruland si dezvoltand pateneriate puternice cu jucatori importanti in cadrul transporturilor feroviare, rutiere si a serviciilor de transporturi navale.

Totodata Rail Container, anticipand cerintele de viitor ale pietei, este preocupata sa descopere zonele noi, unde maine va fi necesar sa se deschida noi Terminale Intermodale, fiind astfel cu un pas inaintea cerintelor clientilor.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information
Downlaod Premium Themes